Vindusglass

Produksjonen av vindusglass har en lang historie og i Norge strekker den seg helt tilbake til 1700-tallet. Glass er i dag et av de viktigste bygningsmaterialene. Det har gått fra å ha helt enkle funksjoner til å bli en helt essensiell del av utformingen og designet av bygninger. 

 

Som huseier ønsker du å sikre deg vindusglass av god kvalitet ettersom det er meningen at dette skal være en langtidsinvestering. Ikke nok med det, men det er enkelte andre hensyn du også må ta i betraktning:

 

  • Vedlikehold – Ønsker du vindusglass som vaskes og vedlikeholdes enkelt?
  • Isolering – Har du behov for vindusglass som holder på varmen og har god isoleringsevne?
  • Støy – Bor du i et støyende nabolag og trenger vindusglass som holder lyder ute?
  • Sol – Er det nødvendig med vindusglass som sørger for å holde temperaturnivået innendørs lavt?
  • Sikkerhet – Har du små barn og ønsker passende vindusglass for å unngå ulykker?

 

Alle huseiere har ulike ønsker og behov, og alle boliger har også forskjellige utforminger som krever ulike typer vindusglass. Samme bolig har kanskje til og med behov for forskjellige glasstyper i ulike rom i huset. Spesielt laminert glass og energiglass er populære valg, og du kan lese spesifikt om disse ved å klikke ovenfor.

 

Her hos Glasspesialisten benytter vi oss av glass fra Friva AS, som er en pioner innen isolerglassproduksjon i Norge. Du er med andre ord garantert lokalt glass av ypperste kvalitet.

 

Det kan virke som en uoverkommelig oppgave å få oversikt over hva som er best for din bolig, men en glassmester kan hjelpe deg med å finne de beste alternativene. Ta kontakt med glassmesterne hos Glasspesialisten i dag for mer informasjon om hva slags vindusglass du burde investere i.