1. Hjem
  2. Våre produkter

Viskere.jpg

Bygningsglass

Innenfor bygningsglass tilbyr vi blant annet: 

 

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Bilglass

FIKS RUTA FØR DEN SPREKKER!

Steinsprut

Er du rask og får steinspruten reparert, kan du slippe unna egenandelen på 2000 kroner. I løpet av en knapp halvtime får du fikset små steinsprutskader i frontruta, uten at det koster annet enn en merknad på forsikringspolisen.

Skader som skyldes steinsprut kan ofte repareres, slik at du slipper å skifte ruta. Kom innom med bilen, så undersøker vi skaden og finner ut hva som kan og bør gjøres.

Det er fort gjort å utbedre slike skader, og har du delkasko eller fullkaskoforsikring, koster det ikke noe heller. Det er ingen egenandel, og reparasjonen gir ikke bonustap.

Mer info om bilglass? Se egen meny i toppen.

 

Knust glass

Knuste vinduer erstatter vi med nye, og for de aller fleste bilmodeller bruker vi laminert glass i frontruta og herdet glass i side- og bakvinduene. Som kunde hos oss kan du føle deg trygg på at alle detaljer og kvalitetskrav blir ivaretatt. Vi sørger for at de nye rutene har samme tilleggsutstyr og egenskaper som de gamle. Dette kan for eksempel gjelde radioantenne, regnføler, oppvarmet bakrute eller solskjerming.

 

Forsikring

Hvis du må skifte glasset ved en eventuell skade, betaler du den egenandelen som forsikringsselskapet ditt har fastsatt. Egenandelen kan variere fra selskap til selskap, og du taper ikke bonus ved reparasjon eller skifting av glass. Egenandelen betales når du henter bilen. Vi har avtaler med forsikringsselskapene når det gjelder reparasjon og skifting av bilglass, og ordner alle formalia for deg, så som skademelding og fakturering.

 

Velkommen innom for en hyggelig prat!

Hilsen Morten & Stig Are