Speil

"Speil, speil på veggen der" sier stemoren mens hun titter inn i et antikkspeil i eventyret de fleste nok kjenner igjen fra barndommen. Hadde det utspilt seg i mer moderne tider, hadde hun kanskje heller snakket til et duggfritt speil med integrert LED-lys og bevegelsessensor.

 

Speil har blitt en viktig del av interiøret i hjemmet, og mange velger å bruke speil aktivt i oppussingen (blant annet på eller mellom flisene). Utviklingen innen speil har eksplodert, og det finnes nesten ingen grenser for hvor du kan plassere eller integrere dette. Det finnes blant annet gulvspeil, store bordspeil, runde speil, takspeil, toveisspeil, speil med belysning, speil med sensorer, speilskap, fliser med speil og speilvegger.

 

Ved siden av den primære refleksjons-funksjonen for å se seg selv, kan speil ha positiv innvirkning på et rom. Ved bruk av riktig speil i riktig dimensjon kan det sikre at et rom virker større og mer romslig. Det skaper med andre ord en helt annen atmosfære og kan få selv den minste hybelleiligheten til å virke herskaplig. Det skal så lite til for å gi hjemmet en totalforvandling, og det tar gjerne mindre tid og er mye rimeligere enn mange ser for seg.

 

Du gå kanskje rundt med en spennende idé til badet, soverommet eller gangen? Hos Glasspesialisten tilpasser og skjærer vi speil til det du måtte ønske. Fantasien er ingen hindring, og vi vil gjøre vårt beste for å sørge for at nettopp ditt hjem blir vakrest i landet her.

 

Ta kontakt med Glasspesialisten i dag for en uforpliktende samtale.