Glassrekkverk

Se for deg at du sitter i en stol på verandaen til et Sørlandshjem med utsikt ut over skjærgården. Du forsøker å kikke ut over havet, men får ikke tatt innover deg hele det vakre landskapet da rekkverket i treverk hindrer utsikten. Tenk om det hadde vært i glass isteden! 

 

Mange hjem rundt omkring i Norge har allerede nydelige glassrekkverk på verandaen eller uteområdet, og det er god grunn til det. Ikke bare er disse stilrene og gir et bedre inntrykk av omgivelsene, men de er også vedlikeholdsfri og enkle å montere. Du vil ikke trenge lange instruksjonsmanualer for å få satt det opp på egenhånd. Ikke nok med det, glassrekkverk er minst like populært blant bedrifter. Så uansett om du er på utkikk etter noe nytt som privatperson eller som bedriftsansvarlig, så har du kommet til rett sted. 

 

For ditt hjem eller din bedrift kan du gjennom oss velge mellom en rekke ulike typer og design av rekkverk i glass. Ønsker du skjulte festepunkt? Det kan ordnes. Vil du ha rekkverket ditt i aluminium, rustfritt stål eller rett og slett innlemme det i eksisterende søyler? Det er ikke noe problem. Du har sikkert preferanser for glasset som benyttes i rekkverket også, og vi kan tilby blant annet herdet, laminert, klart, frostet og farget glass. For mer spesifikk informasjon om laminert glass, les her.

 

Glasspesialisten har over 15 års erfaring og du vil oppleve at vi ikke bare har høy kompetanse men også er svært konkurransedyktige på pris. Du bestiller rekkverket per meter og det prises også deretter. 

 

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon eller et prisoverslag. Vi står klare til å forbedre din utsikt!